Na e65 działa wszystko, oprócz aktualizacji..

Tutaj znajdziesz opisy problemów napotkane podczas instalacji

Na e65 działa wszystko, oprócz aktualizacji..

Postprzez zedd373 w Sob Mar 27, 2010 6:49 pm

Na e65 działa wszystko, oprócz aktualizacji. w telefonie .. pobiera, ale przy probie instalacji pokazuje sie błąd...
zedd373

Dołączenie: Nie Sty 31, 2010 6:25 pm

Re: Na e65 działa wszystko, oprócz aktualizacji..

Postprzez krystianolawa w Śro Lip 28, 2010 4:41 pm

mam problem..............mam Nokię E65 i nie mogę na nią wrzucić tego oprogramowania z rozkładem jazdy autobusów
17:09:35
ściągnąłem oba pliki i spróbowałem najpierw jeden wypakować do pliku który nazwałem ,,MPK na kartę pamięci'' i skopiowałem go na kartę pamięci telefonu.............na telefonie znalazłem pliki muzyczne o nazwach lini autobusów (np. 165) - gdy próbowałem je otwierać nagle telefon wyłączał się i sam ponownie włączał ................więc usunąłem ten cały plik i wkleiłem na kartę pamięci telefonu ten drugi plik którego nie widzę do tej pory na telefonie
moje gg 12893289
krystianolawa

Dołączenie: Śro Lip 28, 2010 4:36 pm

Re: Na e65 działa wszystko, oprócz aktualizacji..

Postprzez user1 w Pią Lip 30, 2010 11:48 am

To spróbuj zostawić domyślną nazwę pliku. Stosowanie spacji i polskich znaków w nazwach plików, a także długich nazw plików może się niekiedy źle skończyć.
krystianolawa napisał(a):spróbowałem najpierw jeden wypakować

I mam nadzieję, że nie próbowałeś rozpakowywać pliku JAR (chociaż te pliki nazywające się tak jak linie na to wskazują). Trzeba go po prostu skopiować do telefonu.
user1

Dołączenie: Pią Lut 05, 2010 12:58 pm
Miejscowość: Jaworzno

Powróć do Problemy z instalacją

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość